Iz Zvezde potvrdili - Ništa od Vučinića, ali stižu još dvojica!

Izvor: Sportske.net, 04.Jul.2016, 09:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz Zvezde potvrdili - Ništa od Vučinića, ali stižu još dvojica!

Uzbudljiv prelazni rok na stadionu ''Rajko Mitić'' još nije završen.

Na Marakanu su ovog leta stigli Fibel, Konga, Ruiz, Milošević, Luković, Vučećević, Poletanović i Adam Mičel, ali njima će se uskoro pridružiti i Milan Mitrović i Pablo Muče.

''Mitrović bi danas trebalo da razreši sve što ima sporno sa Mersinom, a Mučea očekujemo u utorak. Tu bismo stavili tačku, osim ako nam ne upali kec iz rukava u vidu klasnog napadača'', >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ističe sportski direktor Zvezde Blažo Raosavljević, a prenose Novosti.

On je takođe priznao da su u Zvezdi razmišljali o Mirku Vučiniću, ali da su odustali od njegovog angažmana.

''Razmišljali smo o njemu, pričali, ali to je bilo pre mesec-dva. Nismo se odavno čuli. On bi bio top pojačanje, ali se zna ko je i šta znači u svetskom fudbalu. Narodski rečeno, šanse uvek postoje... Ali, mi već imamo Uga Vijeiru, Sikimića, Orlandića, Ruiz i Muče su u nekim klubovima igrali na mestu centračnog špica. Nije nam neophodan napadač, ali ako se pojavi pravi golgeter sigurno ćemo učiniti sve da ga dovedemo''
, tvrdi Raosavljević.

Dolazak Milana Mitrovića iz turskog Mersina kompletiraće prelazni rok, pa će Miodrag Božović imati tim koji je želeo pred start kvalifikacija za Ligu šampiona.

''Realizovali smo sve što smo hteli. Fibel, Ruiz, Konga, Mitrović su bili prioriteti, tokom prelaznog roka je to postao i Muče. Milošević, Luković, Vučićević, Poletanović i Mičel Adam investicije za budućnost. Potrošili smo više vremena nego što smo očekivali, ali smo realizovali plan što je najvažnije'', zaključio je Raosavljević.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.