Zvezdin tim za Ligu šampiona - Precrtana trojica?

Izvor: Sportske.net, 03.Sep.2018, 23:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdin tim za Ligu šampiona - Precrtana trojica?

Težak posao imao je Vladan Milojević, na kraju je morao da precrta trojicu igrača.

Učesnici grupne faze Lige šampiona imali su rok do ponoći da pošalju u Nion spisak igrača na koje računaju tokom jeseni.

Dolaskom novih igrača Crvena zvezda je ušla u problem, tako da je šef stručnog štaba na kraju morao da preseče i donese tešku odluku.

"Mozzartsport" piše da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Vladan Milojević sa spiska izostavio trojicu igrača, a ako je informacija tačna, jedno ime izaziva posebnu pažnju.

Na spisku za mečeve Lige šampiona nema prvog kapitena Nenada Milijaša i levog beka Stefana Hajdina i to je nešto što se moglo očekivati.

Donekle iznenađenje predstavlja izostavljanje Nemanje Milića koji je u kvalifikacijama odradio dobar posao. Očito je da dolaskom zvučnijih imena Milojević nije imao izbor tako da je sa spiska izostavio Milića.

Golmani: Milan Borjan, Zoran Popović, Nemanja Supić;

Odbrana: Srđan Babić, Milan Rodić, Filip Stojković, Rašid Sumaila, Miloš Degenek, Marko Gobeljić, Vujadin Savić;

Vezni red: Branko Jovičić, Nenad Krstičić, Dejan Meleg, Lorenco Ebesilio, Slavoljub Srnić, Dušan Jovančić, Marko Marin, Goran Čaušić, Milan Jevtović, Veljko Simić;

Napadači: Milan Pavkov, Nikola Stoiljković, El Fardu Ben, Ričmond Boaći, Džonatan Kafu.

Crveno-beli u Ligi šampiona mogu da računaju i na omladince koji se nalaze na B listi. Kao i tokom kvalifikacija, na toj listi nalaze se golman Aleksandar Stanković, povređeni štoper Strahinja Eraković, vezista Stefan Cvetković, ali i napadač Dejan Joveljić.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Anćeloti odabrao, oni konkurišu za duel sa Zvezdom!

Izvor: Sportske.net, 04.Sep.2018, 00:12

Napoli takmičenje u Ligi šampiona otvara gostovanjem u Beogradu, a trener italijanskog kluba odabrao je igrače na koje će moći da računa u elitnom takmičenju...Učesnici Lige šampiona u obavezi su da dostave spisak igrača na koje računaju za grupnu fazu takmičenja, pa je tako i Napoli večeras...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.