Zvezdin ratnik Branko Lazić novi kapiten srpskog šampiona: Ovo je čast i obaveza, ali nisam srećan...

Izvor: MozzartSport.com, 21.Okt.2015, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdin ratnik Branko Lazić novi kapiten srpskog šampiona: Ovo je čast i obaveza, ali nisam srećan...

Borbeni bek jedan je od najboljih defanzivaca Evrolige i temelj uspeha Crvene zvezde prethodnih sezona u ABA ligi, domaćoj ligi i Kupu Radivoja Koraća

Košarkaš Crvene zvezde Branko Lazić biće kapiten ekipe do povratka na teren Luke Mitrovića, saopštili su >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << danas crveno-beli.

Mitrović je tešku povredu zaradio u nedelju na utakmici protiv Olimpije i predstoji mu višemesečna pauza.

Lazic je jedan od najboljih defanzivaca Evrolige i temelj uspeha Crvene zvezde prethodnih sezona u ABA ligi, domaćoj ligi i Kupu Radivoja Koraća.

Za crveno-bele dibitovao je 8. oktobra 2011. godine na utakmici protiv Hemofarma i do sada je za tim sa Malog Kalemegdana postigao 1.056 poena.

"Ovo je velika čast i obaveza za mene, ali nisam srećan zbog Luke. Ne osećam pritisak, niti dodatnu obavezu, tu sam uvek za tim", rekao je Lazić.

(FOTO: MN press)
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lazić novi kapiten Zvezde

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Okt.2015

Košarkaš Crvene zvezde Branko Lazić biće kapiten ekipe do povratka na teren Luke Mitrovića, saopštili su danas crveno-beli...Mitrović je tešku povredu zaradio u nedelju na utakmici protiv Olimpije i predstoji mu višemesečna pauza...Lazić je jedan od najboljih defanzivaca Evrolige i temelj...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.