Zvezdi nije mogao ništa, danas u Torinu ekspresno pogodio! (video)

Izvor: Sportske.net, 23.Sep.2018, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdi nije mogao ništa, danas u Torinu ekspresno pogodio! (video)

Samo tri minuta bilo mu je dovoljno da Napoliju donese vođstvo.

Posle gostovanja Zvezdi u prvom kolu Lige šampiona, Napoli danas gostuje i u petom kolu Serije A protiv Torina.

Utakmica je počela u 12:30h, a ekipa Karla Anćelotija vodi već posle tri minuta igre.

Strelac vodećeg gola za Napoli bio je Lorenco Insinje, koji je posle akcije svog tima po levoj strani, a onda i >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nespretne reakcije defanzivaca domaćih snažno šutirao sa desetak metara pod prečku i Sigiru je bio nemoćan - 0:1.

Insinjeov pogodak možete da vidite OVDE.

U prvih deset minuta Napoli je imao još dve odlične prilike, sjajno su ušli u meč, ali Torino je imao dosta sreće u tim situacijama.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Napoli odličan, bez problema protiv Torina!

Izvor: Sportske.net, 23.Sep.2018

Sjajni Napoli danas na gostovanju Torinu...Nakon duela protiv Crvene zvezde u okviru Lige šampiona, ekipa Napolija je danas savladala Torino rezultatom 1:3...Već nakon 4 minuta Lorenco Insinje je nadoknadio ono što nije učinio protiv Crvene zvezde kada je pogodio prečku, uspeo je da postigne gol,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.