Izvor: RTS, 23.Avg.2022, 08:30

Zvezda protiv Makabija za plasman u Ligu šampiona

Fudbaleri Crvene zvezde domaćini su Makabija iz Haife u revanš meču plej ofa za ulazak u grupnu fazu Lige šampiona. Utakmica na stadionu "Rajko Mitić" počinje u 21 čas uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a, a tok meča i kretanje rezultata možete pratiti i na našem portalu.
Oba tima traže priliku za >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << treći plasman u grupnu fazu elitnog takmičenja.

Šampion Izraela ima prednost od 3:2 iz prvog susreta ali se crveno-beli nadaju da će iskoristiti atmosferu na prepunom domaćem stadionu i doći do ključne pobede.
Zvezdi je neophodna pobeda sa dva gola razlike za plasman u elitno takmičenje ili bar sa jednim golom razlike da bi se do konačne odluke došlo penalima.
Utakmica Crvene zvezde i Haife na stadionu "Rajko Mitić" počinje u 21 čas uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a, a tok meča i kretanje rezultata možete pratiti i na našem portalu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezdino "biti ili ne biti" za Ligu šampiona, Zufer Avdija upozorio Izraelce

Izvor: RTS, 23.Avg.2022

Fudbaleri Crvene zvezde igraju protiv Makabija iz Haife revanš utakmicu plej-ofa za plasman u Ligu šampiona. Crveno-beli dočekuju Makabi od 21 sat u pokušaju da nadomeste zaostatak iz prvog susreta, duel počinje u 21 sat uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a, strim je na RTS Planeti,...

Nastavak na RTS...

Đurgarden se plasirao u grupnu fazu LK

Izvor: B92, 23.Avg.2022

Fudbaleri Đurgardena plasirali su se u grupnu fazu Lige konferencija, nakon što su u Nikoziji poraženi od Apoela sa 3:2, u revanš utakmici plej-ofa...Švedski tim je u prvom meču slavio na svom terenu rezultatom 3:0...Kiparski klub je poveo u sedmom minutu golom Antona Maglice, a rezultat je u 23....

Nastavak na B92...

Borjan za RTS: Porodica smo i kada gubimo i kada pobeđujemo, Liga Evrope realnije takmičenje za nas

Izvor: RTS, 23.Avg.2022

Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan bio je veoma tužan jer njegov tim nije uspeo da se plasira u Ligu šampiona, ali je za RTS istakao da je preponosan na momke i da se svi sada okreću Ligi Evrope. Borjan je naveo da je ekipa odigrala fenomenalno protiv Makabija iz Haife i pokazala još jednom...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.