Zvanično, Njegoš Petrović je Zvezdin! (video)

Izvor: Sportske.net, 05.Avg.2019, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično, Njegoš Petrović je Zvezdin! (video)

Momak zvučnog imena potpisao ugovor sa "crveno-belima".

U letnjem prelaznom roku, dan uoči utakmice trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Kopenhagena, crveno-bele redove pojačao je mladi vezista Njegoš Petrović.

Talentovani vezista Njegoš Petrović potpisao je četvorogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom.

"Neverovatna je čast biti deo Crvene zvezde. Rano >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sam počeo da igram u Superligi, sa 16 godina, ali znam da je igranje u Crvenoj zvezdi drugačija priča. Ovo je novo, veliko iskustvo za mene i uveren sam da ću dosta napredovati", rekao je Petrović.

Imaće mladi vezista prilike da uči na svojoj poziciji od iskusnih igrača kao što su Jovančić i Kanjas.

"Sigurno će mi mnogo značiti njihovi saveti, kako u sadašnjosti, tako i u budućnosti. Trudiću se da što više naučim od njih, kao i od cele ekipe i da steknem što veće iskustvo. Koliku god šansu da dobijem, da li je to minut, 30 minuta ili 90, svakako ću, kao i za druge stvari u životu, ići korak po korak. Daću maksimum kada god mi se ukaže prilika."

Imao je Petrović poruku i za Zvezdinu armiju navijača.

"Jedino što mogu da im obećam jeste da ću u svakom trenutku dati sve od sebe na terenu i potrudiću se da izvučem najbolje iz sebe kako bi Crvena zvezda bila još uspešnija", sumirao je utiske mladi vezista.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Petrović pojačao vezni red Zvezde

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Avg.2019

Dan uoči meča trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Kopenhagena, redove Crvene zvezde pojačao je mladi vezista Njegoš Petrović.

Nastavak na Nezavisne Novine...

IMALI SU SRCE VELIKO KAO RUSIJA: Pre tačno 10 godina Zvezda je odigrala NAJLUĐI meč IKADA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2019, 17:10

Delije se nadaju istom ishodu protiv Kopenhagena...Pre tačno deset godina, 6. avgusta 2009. Crvena zvezda je na Marakani dočekala Dinamo Tbilisi u revanš meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Sedam dana ranije su puleni Vladimira Petrovića Pižona poraženi u Gruziji sa 2:0 i bila im je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.