Zvanično - Italijani će imati četiri učesnika u grupnoj fazi LŠ!

Izvor: Sportske.net, 22.Mar.2017, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično - Italijani će imati četiri učesnika u grupnoj fazi LŠ!

Kako javljaju mediji iz Italije, Serija A će dobiti četiri mesta u grupnoj fazi elitnog takmičenja.

Poznata je priča da će najkvalitetnije lige Evrope dobiti sve veći broj direktnih učesnika u grupnoj fazi Lige Šampiona, kako bi se podigao kvalitet takmičenja, a sada ta zamisao dobija i zvanične obrise.

Naime, četiri najbolja tima iz Serije A će od od sezone 2018/19 biti direktni učesnici >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << grupne faze Lige Šampiona.

Italija već neko vreme može da navija u ovom elitnom takmičenju samo za tri kluba, izgubili su mesto zbog slabih rezultata na međunarodnoj sceni, ali će im ono uskoro biti vraćeno.

Official: Serie A will get 4 automatic spots to the group stages of the UCL starting in 2018-19. https://t.co/yhrQ9ednhZ

— Roberto Rojas (@RobertoRojas97) 22. март 2017.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvanično - promene: Serija A dobila četvrto mesto u Ligi šampiona!

Izvor: MozzartSport.com, 22.Mar.2017

Predstavnici šest najvećih liga će direktno popuniti 20 od ukupno 32 mesta u grupnoj fazi Lige šampiona..UEFA je danas i zvanično potvrdila: Italijanska Serija A će od sezone 2018/19 imati četiri predstavnika u Ligi šampiona!..Isto važi i za predstavnike engleske Premijer lige, nemačke Bundeslige...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.