Izvor: MozzartSport.com, 21.Jun.2021, 19:10

Zvanično: Đoan Penaroja je novi trener Valensije

Potpisao je ugovor na dve godine

Valensija će u sledeću sezonu ući sa novim trenerom na klupi. To je zvanično Đoan Penaroja, objavio je španski tim.

Za one koji nisu upoznati sa radom ovog stručnjaka, Penaroja je bivši dvostruki šampion Fibine Lige šampiona sa San Pablo Burgosom. I potpisao je sada dvogodišnji ugovor sa Valensijom.

Pre nego što je došao u Valensiju, Penaroja >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je radio i u Andori i Manresi, pa je ukupno radio sedam godina u prvom rangu takmičenja u ACB ligi.

Penaroja će na klupi Valensije zameniti Haimea Ponsarnaua koji je radio u redovima Slepih miševa pet godina. Prvo je bio pomoćnik, a onda i prvi trener. Osvojio je Evrokup 2019. godine, a pre par dana se dogovorio sa Saragosom gde će nastaviti karijeru.

Odlučio se tim iz jednog od lepših španskih gradova na promenu i videćemo kako će Penaroja da se snađe na još višem nivou nego što je do sada kod njega bio slučaj.

🗣️ ANNOUNCE PEÑARROYA

Cas 👉 Joan Peñarroya se pone el mando de la nave taronjahttps://t.co/eop0nsa1Eq

Val 👉 Joan Peñarroya es posa el comandament de la nau taronjahttps://t.co/qbEJj6bnr2

Eng 👉 Peñarroya takes command of the taronja shiphttps://t.co/1m3v4onDbi#EActíVate pic.twitter.com/LDy5zshHq6

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Zvanično: Vuk Rašović preuzeo bivši klub Slavoljuba Muslina

Izvor: MozzartSport.com, 21.Jun.2021

U pitanju je Al Fajha, a ugovor je potpisan do 2023. godine..Bivši fudbaler i trener Partizana, Vuk Rašović, pronašao je novi angažman. Kako je zvanično objavljeno, Rašović je seo na klupu Al Fajhe iz Saudijske Arabije i potpisao je ugovor do 2023. godine...Na zvaničnom sajtu ovog kluba koji...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.