Zov sa Ostrva stigao i do Apenina, defanzivac Milana prelomio!

Izvor: Sportske.net, 28.Feb.2019, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zov sa Ostrva stigao i do Apenina, defanzivac Milana prelomio!

Navijači mogu da odahnu.

Milanu ide dobro u nastavku sezone, na putu je da obezbedi plasman u Ligu šampiona, a jedan od najzaslužnijih za to je i kapiten "Rosonera" Alesio Romanjoli.

Defanzivac je ustalio veoma dobru formu i etablirao se kao jedan od najboljih štopera u Evropi što nije promaklo evropskim klubovima.

San javlja da su >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Mančester junajted i Čelsi više nego raspoložni da ga vide u svojim redovima.

Londonskom klubu će to biti jako teško zbog zabrane transfera, dok ni "Crvenim đavolima" neće biti puno lakše.

Momak koji je procenjen na 70 miliona evra nema nameru da napušta Milano i spreman je da se posveti visokim ambicijama velikana iz Lombardije.

"Rosoneri" bi mogli da odahnu nakon što je proteklog leta lako moglo da se desi da 24-godišnji Italijan promeni sredinu.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.