Znate li koliko je glasova dobio Kardašijan Nejmar?

Izvor: Sportske.net, 25.Sep.2018, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Znate li koliko je glasova dobio "Kardašijan" Nejmar?

Ovo je bila loša godina za njega...

Čak ni saigrači, odnosno selektor nisu imali milosti, za Nejmara u izboru FIFA nije glasao niko.

Ovo je za njega bila sezona velike nade, računao je da će osvajanjem Mundijala biti prvi kandidat, s obzirom da je pokupio titule u Francuskoj, a SP je ipak važnije od Lige šampiona.

Ipak, Brazilac se povredio, propustio drugi deo sezone, na Mundijalu se uglavnom valjao po terenu, sada ga je Džoi Barton prozvao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << "Kardašijanom svetskog fudbala".

Jasno, Džoi preteruje, ali Nejmar nije dobio nijedan glas, iako je bio redovan kao treći uz Ronalda i Mesija i tipovan kao njihov naslednik.

Zanimljivo da njegov selektor, Tite nije glasao za "Neja", birao je Ronalda, Mbapea i Mesija, dok je kapiten "Selesao" Miranda, glasove dao Modriću, Salahu i Kristijanu Ronaldu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Nejmar je nula! Niko nije hteo da glasa za njega, zaobižli ga čak i selektor i kapiten Brazila

Izvor: MozzartSport.com, 25.Sep.2018

Došao je da bude glavni dasa, a ostao bez ijednog glasa! Brazilac Nejmar toliko se srozao na rang listi svetskih fudbalera da više nije ni među deset najboljih na svetu. Bar tako smatraju selektori i kapiteni reprezentacija pod kapom FIFA, kao i novinari najuglednijih svetskih redakcija, pošto niko...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.