FIFA ODABRALA: Luka Modrić je najbolji igrač sveta (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2018, 22:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FIFA ODABRALA: Luka Modrić je najbolji igrač sveta (FOTO)

Hrvatski reprezentativac pobedio u konkurenciji Mohameda Salaha i Kristijana Ronalda.

Večeras je u Londonu odražana spektakularna svečanost izbora za najboljeg igrača Međunarodne fudbalske federacije (FIFA), a laureat je postao Luka Modrić igrač Real Madrida i hrvatske reprezentacije. Modrić je sa Madriđanima treći put uzastopno osvojio Ligu šampiona, a na Svetskom prvenstvu u Rusiji je sa Hrvatskom stigao do vicešampionske titule pošto je poražen u finalu od Francuske. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Konkurencija Modriću u izboru za najboljeg igrača bili su Egipćanin Mohamed Salah i Portugalac Kristijano Ronaldo.

DOBIO OTKAZ POSLE SAMO TRI MESECA: Legendarni Italijan smenjen posle serije očajnih rezultata (FOTO)

NOVI ISPAD LEGENDE: Maradona ponovo napravio HAOS! (FOTO)

Congratulations, Luka Modric 👑

Winner of #TheBest FIFA Men's Player 2018 🏆#FIFAFootballAwards pic.twitter.com/D489MswXug

— #TheBest (@FIFAcom) September 24, 2018

Sjajni Egipaćanin iz Liverpula Mo Salah dobio je nagradu ''Ferenc Puškaš'' kao strelac najboljeg gola u 2018. koji je postigao protiv Evertona.

Za najboljeg golmana izabran je čuvar mreže Real Madrida i reprezentacije Belgija Tibo Kurtoa, dok je za najboljeg trenera očekivano izabran selektor Francuske Didije Dešam koji je sa Galskim petlovima postao svetski šampion na Mondijalu održanom u Rusiji.

U najboljem timu po izboru FIFA našli su se David De Hea, Dani Alveš, Serhio Ramos, Rafael Varan, Marselo, Luka Modrić, Ngolo Kante, Lionel Mesi, Mbape, Eden Azar i Kristijano Ronaldo.

What a team 💪

Your FIFA @FIFPro @World11 🙌#TheBest #FIFAFootballAwards pic.twitter.com/KLisY7B2y4

— #TheBest (@FIFAcom) September 24, 2018

DO SRŽI! Bivši igrač ukrasio je svoje telo BRUTALNOM tetovažom, Delije će pasti u trans (VIDEO)

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Luka Modrić najbolji na planeti!

Izvor: MozzartSport.com, 24.Sep.2018

Fenomenalni hrvatski vezista Luka Modrić poneo je titulu najboljeg igrča na planeti za 2018. godinu po izboru FIFA! Luka je iza sebe ostavio Mohameda Salaha i Kristijana Ronalda, s tim da se Portugalac nije pojavio na zvaničnoj ceremoniji, pošto je izvesno još ranije saznao da neće osvojiti trofej....

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.