Žiru: Igrači žele da Venger obnovi ugovor

Izvor: RTS, 21.Mar.2017, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žiru: Igrači žele da Venger obnovi ugovor

Fudbaler Arsenala Olivije Žiru rekao je da igrači tog kluba žele da trener Arsen Venger produži ugovor. Arsenal je prošlog vikenda izgubio od Vest Bromvič Albiona, a pre i tokom meča navijači su na neobičan način organizovali opoziv i podršku za Vengera.

"Želimo da Arsen Venger obnovi ugovor, da nastavi svoju avanturu u Arsenalu. Nadamo se da ćemo osvojiti FA kup i da ćemo izboriti plasman >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u Ligu šampiona", rekao je Žiru za Kanal plus.
Britanski mediji su preneli da će Venger potpisati novi, dvogodišnji ugovor.
Arsenal je prošlog vikenda izgubio od Vest Bromvič Albiona, a pre i tokom meča viđena je zanimljiva situacija i sa iznajmljenim avionima iznad stadiona Hotorns.

Prvo je pre meča jedan preleteo noseći transparent na kome je pisalo: "Bez novog ugovora. Venger napolje".

Ali, posle desetak minuta, pojavio se i drugi, na kome je pisalo: "U Arsena verujemo. Poštovanje za AV".

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Žiru: Igrači žele da Venger ostane

Izvor: B92, 21.Mar.2017

Fudbaler Arsenala Olivije Žiru rekao je da igrači tog kluba žele da trener Arsen Venger produži ugovor...Navijači su šokirani idejom da Venger ostane na klupi..."Želimo da Arsen Venger obnovi ugovor, da nastavi svoju avanturu u Arsenalu. Nadamo se da ćemo osvojiti FA kup i da ćemo izboriti plasman...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.