Zidan i dalje čeka najvažniju vest pred Barsu

Izvor: Sportske.net, 22.Okt.2020, 16:09

Zidan i dalje čeka najvažniju vest pred Barsu

Od ovoga sve zavisi.

Real Madrid jednostavno nije isti tim bez Serhija Ramosa, a kapiten i dalje trenira odvojeno od ekipe.

Ramos je propustio meč sa Šahtjorom, sa tribina je gledao kako Rafael Varan i Eder Militao ne mogu da se sastave bez njegove komande, i Real je ponovo izgubio bez svog vođe.

Statistika je poražavajuća, bez Ramosa, Real je u Ligi šampiona igrao osam utakmica >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i izgubio čak sedam, pa je jasno zašto Zidan nestrpljivo čeka vesti lekarskog tima pred gostovanje Barseloni.

Real je vezao dva poraza na svom terenu, posle 20 utakmica na kojima nije izgubio kao domaćin i u teškom trenutku ide Barseloni.

Srećom po Madriđane, Katalonci ne mogu da se pohvale sjajnom atmosferom unutar kluba, pa se može reći da se ne zna kome u gorem trenutku dolazi "El klasiko".

Zidan ne može da računa na Odriozolu, Karvahala, Marijana i Odegarda, a nada se da će Ramos u petak dobiti zeleno svetlo za povratak na teren.

Utakmica na Kamp Nou na programu je u subotu u 16.00.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.