Zidan: Ne planiramo revanš, samo da pokažemo Parižanima koliko smo jaki

Izvor: B92, 26.Nov.2019, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zidan: Ne planiramo revanš, samo da pokažemo Parižanima koliko smo jaki

Trener Reala Zinedin Zidan poručio je uoči utakmice lige šampiona sa Pari Sen Žermenom daće to biti sasvim drugačiji meč od onog u Parizu.

Francuszi su na "Parku prinčeva" tada slavili sa 3:0, a Zidan veruje da će njegov tim odigrati daleko bolje nego što je to bio slučaj u tom susretu.

"Ne planiramo nikakvu osvetu za ono što je bilo u prvoj utakmici sa Pari Sen Žermenom. Želim da odigramo dobru >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << utakmicu i da zadržimo dobru formu u kojoj smo trenutno. Ovo je meč u kojem tako nešto možete da potvrdite. Želimo pobedu jer igramo kod kuće i obaveza nam je da uvek igramo dobar fudbal", izjavio je Zinedin Zidan.

On s eposebno osvrnuo i na reči Leonarda da neće biti ništa od prelaska Kilijana Mbapea u redove Reala.

"Znam Mbapea jako dugo i zaljubljen sam u njega kao igrača, sedćam se kada je još kao klinac došao ovde na probu. On je sada naš protivnik i ne bih više trošio reči na tu temu", dodao je strateg kraljevskog kluba.

Golman Tibo Kurtoa se nada da će ekipa pokazati koliko je napredovala u odnosu na taj raniji poraz u Parizu.

"Taj meč nam je pomogao da mnogo naučimo. Nismo blistali, ali smo izvukli pouke za kasnije. Nije u planu osveta, više je to želja da pobedimo dobar tim koji takođe ima aspiracije da osvoji Ligu šampiona, treba samo da pokažemo koliko smo dobri", rekao je Belgijanac.

S druge strane, trener PSŽ-a Tomas Tuhel svestan je šta ga očekuje.

"Real je izuzetno kvalitetan, reč je o timu koji ima igrače snažnog karaktera. Ovo je veliki izazov za nas. Znam da će sve biti drugačije nego u Parizu, na Bernabeu je teško igrati, a oni su u dobroj formi. Imamo i mi izbalansiran i opasan tim, spremni smo i za ovaj izazov, u to sam siguran", izjavio je Tuhel.

Liga šampiona, utorak:

A grupa

18.55 Galatasaraj - Klub Briž

21.00 Real - PSŽ

B grupa

21.00 Crvena zvezda - Bajern

21.00 Totenhem - Olimpijakos

C grupa

21.00 Atalanta - Dinamo (Z)

21.00 Mančester siti - Šahtjor

D grupa

18.55 Lokomotiva (M) - Bajer L.

21.00 Juventus - Atletiko (M)

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.