Zenit brani gol prednosti u Lisabonu

Izvor: NaDlanu.com, 06.Mar.2012, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zenit brani gol prednosti u Lisabonu

Fudbaleri Zenita pokušaće danas u Lisabonu da sačuvaju prednost iz prve utakmice i obezbede plasman u četvrtfinale Lige šampiona.

Zenit je u Sankt Peterburgu pobedio Benfiku sa 3:2. Trener Benfike rekao je da njegovi igrači posle poraza u gradskom derbiju od Porta sa 3:2 moraju da "nastave dalje" i pokušaju da pobede Zenit. "Ulazimo u duel sa Zenitom u situaciji koja nije dobra po nas, ali takav je život. >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Igrači osećaju da su nezasluženo poraženi od Porta, ali hajde da vidimo da li tim može da se oporavi i pobedi Zenit. Mislim da možemo da se nadamo prolazu dalje", rekao je Horhe Hesus portugalskim medijima. Zenit će u Lisabonu igrati bez povređenog igrača sredine terena Danija, dok Andrej Aršavin koji se vratio u klub na pozajmicu iz Arsenala nema pravo nastupa, pošto je već igrao za londonski tim. Ekipa koju trenira Italijan Lučano Spaleti, takođe je, prošlog vikenda igrala derbi u domaćem prvenstvu. Zenit je gostovao u Moskvi kod CSKA sa kojim se bori za titulu, a meč je završen bez pobednika - 2:2. "Utakmica sa CSKA je bila najvažnija od kada sam ja trener Zenita, a meč sa Benfikom je najvažniji u klupskoj istoriji", rekao je Spaleti posle ruskog derbija. Beta

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.