Železničar dočekuje Vojvodinu, rivala u borbi za titulu

Izvor: JužneVesti.com, 24.Feb.2021, 13:40

Železničar dočekuje Vojvodinu, rivala u borbi za titulu

Jedan od derbija plej-ofa Arkus lige biće odigran u petak 26. februara u hali „Čair“, gde će rukometaši Železničara dočekati aktuelnog šampiona i osvajača Kupa ekipu novosadske Vojvodine. Utakmica počinje u 17 sati, a direktan prenos utakmice biće na Jutjub kanalu Arkus lige.

Nakon pobede u komšijskom derbiju protiv Dubočice, izabranici Đorđa Teodorovića pokušaće da nanesu prvi >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << poraz sedmostrukom šampionu Srbije, ekipi Vojvodine. Učesnik Seha lige, u prvom delu prvenstva nije poražen ni jednom, a jedini bod koji su izgubili jeste u utakmici protiv Dinama koja je završena nerešenim rezultatom .

Dueli dveju ekipa uvek su puni naboja, a tako nešto očekuje se i u petak, bez obzira što je reč tek 2. kolu doigravanja. Upravo su ove dve ekipe bile prvoplasirane u svojim grupama, i slobodno možemo reći da će ovo biti meč dva najozbiljnija konkrenta za šampionski tron.

Železničar u ovaj meč ulazi ojačan, pošto se juče u klub iz Niša vratio pivotmen Vladimir Ristić.

Što se međusobnih susreta tiče, u poslednje tri utakmice, Železničar je slavio u Nišu, Vojvodina u Novom Sadu, dok je jedan okršaj završen nerešeno.

Zbog nepovoljne epidemiološke situacije publike u hali „Čair“ neće biti, a ljubitelji rukometa meč koji počinje u 17 sati mogu gledati na Jutjub kanalu Arkus lige. Utakmicu će suditi arbitarski par iz Pančeva, Sekulić-Jovandić.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.