ZVEZDI PET MILIONA EVRA: Odlazi jedan od najboljih, crveno-beli će morati da traže štopera za Ligu šampiona

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Mar.2023, 11:55

ZVEZDI PET MILIONA EVRA: Odlazi jedan od najboljih, crveno-beli će morati da traže štopera za Ligu šampiona

Dogovor je blizu?

Crvena zvezda će, izvesno je već sada, igrati od jeseni u Ligi šampiona. Kako stoje stvari, crveno-beli dres u elitnom takmičenju neće nositi Strahinja Eraković.

Reprezentativac Srbije se nalazi na meti Krasnodara, a kako piše Maxbet sport, Rusi su spremni da sa bonusima isplate obeštećenje od pet miliona evra i plus odličan procenat od dalje prodaje. Ti procenti bi ostali bez obzira na to koliko bi Eraković proveo u timu koju trenutno vodi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Vladimir Ivić.

Rukovodstvo ruskog tima želi da ugovor bude potpisan pre starta prelaznog roka, a izgleda da su klubovi samo na korak do dogovora. Ostalo je da pristanak da i sam štoper rođen 2001. godine.

Pogledajte kako izgleda Tamara, supruga Slavka Vraneša
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.