ŽREB ZA LIGU ŠAMPIONA: Srbija ima samo jednog predstavnika, evo i sa kim je u grupi (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 21.Jul.2016, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽREB ZA LIGU ŠAMPIONA: Srbija ima samo jednog predstavnika, evo i sa kim je u grupi (FOTO)

Danas je obavljen žrev za novo košarkaško takmičenje Ligu šampiona (bez prvaka najjačih liga), a Srbija će imati samo jednog predstavnika.

Reč je o ekipi Megla Leksa. FIBA se nadala da će uz rozo-zelene zaigrati Partizan, ali od tog nije bilo ništa, pošto su se crno-beli odlučili za Evrokup. Tim iz Beograda, koji svoje utakmice igra u Sremskoj Mitrovici, našao se u grupi “D” >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << sa ekipama Strazbura, Avelina, Tenerifa, Ostendea, Cibone i pobednika kvalfikacionih mečeva Igokea/Mornar – Bešiktaš i MHP Risen – Porto/Juventus.
Pogledajte i sve parove FIBA Lige šampiona:

Evo i timova koji su se već plasirali u grupnu fazu takmičenja:

The post ŽREB ZA LIGU ŠAMPIONA: Srbija ima samo jednog predstavnika, evo i sa kim je u grupi (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.