ŽFK Spartak u Ligi šampiona!

Izvor: Sportske.net, 16.Avg.2015, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽFK Spartak u Ligi šampiona!

Sjajna generacija fudbalerki Spartaka iz Subotice imaće čast da brani boje Srbije u najelitnijem klupskom takmičenju u Evropi!

Prošle godine im je falilo veoma malo da se nađu u grupnoj fazi Lige šampiona, a ove godine im je to pošlo za rukom!

U svojoj kvalifikacionoj grupi fudbalerke Spartaka su zabeležile sve tri pobede na turniru koji se igrao u Hrvatskoj i sasvim zasluženo su se našle u grupnoj fazi najelitnijeg klupskog takmičenja u Evropi. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Nakon "glavne" pobede protiv Benfike od 2:1 u prvom kolu i pobede nad Norocom od 4:1 u drugom kolu "Golubicama" je bio dovoljan samo bod kako bi se našle u Ligi šampiona, ali su one sigurnom igrom uspele da pobede Osijek rezultatom 3:0.

Sjajna Alegra Poljak je i danas dominirala, postigla je dva gola, a jedan je delo Marije Ilić.

Na kraju, Spartak je imao 9 bodova, Benfika 6, Osijek 3 i Noroc je bio bez ijednog boda.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.