ŽELI DA NAPUSTI INTER PO SVAKU CENU: Martinez ima i tajno oružje za ostvarivanje tog cilja (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2020, 16:00

ŽELI DA NAPUSTI INTER PO SVAKU CENU: Martinez ima i tajno oružje za ostvarivanje tog cilja (FOTO)

Pregovori o novom ugovoru u ćorsokaku.

Pobedom u gostima protiv Sasuola posle poraza od Real Madrida u Ligi šampiona, izgledalo je da će se situacija u Interu makar na kratko stabilizovati.

Ipak, od toga nije bilo ništa pošto španski mediji prenose da Lautaro Martinez po asvaku cenu želi da npaujsti klub, a kako bi to i ostvario angažovao je Žorža Mendeša.

Lautaro Martinez >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << wants Inter Milan exit? https://t.co/7STlNkwlyB

FBI Trader Media (@MediaFbi) November 29, 2020

Napoli je počeo da štuca, izgubio je i od Milana, i prestigla ga je na tabeli Roma, koja mu večeras (20.45) dolazi u goste. Šansa je ovo da se Napolitanci na stadionu Dijego Armando Maradona ponovo uzdignu. Kvota na keca je 2,25, iks je 3,45, a dvojka 3,15, dok je kvota na 3+ 1,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Napoli – Roma.

Martinez je nezadovoljan kasko teku pregovori oko novog ugovora, jer Inter ne može da ispuni njegove zahteve. Argentinac je zarađivao 2,5 miliona evra po sezoni, a želi da po nvoom ugovoru zarađuje više od pet miliona i to je kamen spoticanja u pregovorima dve strane. Za usluge Martineza zainteresovani su Barselona i Mančester Siti.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Katrina Maria, poznata navijačica Mančester junajteda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NAVIJAČI MILANA U ŠOKU: Rosoneri našli ZAMENU za Ibrahimovića!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2020, 10:28

Nećete verovati o kome se radi...Iako doživljava "drugu mladost" u dresu Milana, sve je izvesnije da bi Zlatan Ibrahimović uskoro mogao da napusti San Siro...Povreda proslavljenog Šveđanina i najboljeg igrača italijanskog velikana, naterala je čelnike Rosonera da razmišljaju o budućnosti...CalcioMercato|...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.