Vukašin Jovanović: Plakaću ponovo kada sa Zvezdom uđem u Ligu šampiona! Ovde sam naučio kako je kad nemaš šta da jedeš! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 02.Jan.2016, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vukašin Jovanović: Plakaću ponovo kada sa Zvezdom uđem u Ligu šampiona! Ovde sam naučio kako je kad nemaš šta da jedeš! (VIDEO)

„Prošle godine sam tugovao, sada imam šansu da se radujem u klubu koji mi je sve dao“, poručio mladi štroper

Omladinska reprezentacija Srbije postaje prvak sveta pobedom nad Brazilom u finalu, Vukašin Jovanović pada na kolena, dečije suze naviru, ne može da ih zaustavi…

Slika koja je 20. juna 2015. godine obišla svet ostaće upamćena u istoriji jer na najbolji način opisuje čari fudbala – emociju zbog koje je "najvažnija sporedna stvar" najpopularnija >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << igra na planeti.

Suze radosnice mladog Zvezdinog fudbalera "naterale" su mnoge Srbe širom planete da plaču zajedno sa njim, a Jovanović, kada razmišlja o 2016. godini, ima jednu želju - da u crveno-belom dresu zaigra u Ligi šampiona, pa makar morao ponovo da zaplače.

"Jednom sam plakao, bilo bi glupo opet, ali emocije ne mogu da se kontrolišu. Pokušaću da ih izbegnem, ali biće puno emocija. U Zvezdi sam od svoje 10 godine, ovde sam naučio da nemam šta da jedem, budem poznat, da me ljudi pozdravljaju na ulici… Zvezda je velika porodica koja nosi tugu i radost. Prošle sezone sam tugovao, a ove imam priliku da se radujem. Ulazak u Ligu šampiona bio bi fantastičan uspeh, ali rano je da pričamo sada o tome”, počeo je priču Jovanović u novogodišnjem intervjuu Tanjugu.

Jovanović je dobrim igrama skrenuo pažnju brojnih timova širom Evrope, ali ističe da bi voleo da se oproba u inostranstvu tek posle plasmana u Ligu šampiona sa Crvenom zvezdom.

"Nije isto igrati Ligu šampiona sa nekim drugim velikim evropskim timom ili sa klubom iz svog grada i gde sam naučio prve korake. Zvezda mi je sve dala, napravila od mene čoveka i fudbalera, mnogo toga doživeo sam ovde. Nisam sanjao ni titulu prvaka sveta, ni Ligu šampiona, pa sam jedno dostigao. Ušao sam u prvi tim kada je klub bio u jako lošoj situaciji, ali sada ima nagoveštaja o plasmanu u Ligu šampiona”.

Mladi defanzivac ističe da bolju 2015. godinu nije mogao da zamisli, ali i da je tek na početku karijere i da želi još mnogo toga da postigne.

"Moram da budem zadovoljan i srećan jer sam za samo šest meseci osvojio titulu prvaka sveta, a sa Zvezdom sam na dobrom putui da postanem šampion Srbije. One su mi najdraže u životu i biće mi podstrek u životu za neke nove uspehe. Osvojio sam trofej prvaka sveta sa zemljom u kojoj sam rođen i koju volim, a sada i sa klubom u kojem sam odrastao i gde sam kao dečak maštao da igram, tako da sam uradio stvari koje niko ne može da mi izbriše".

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vule o "istorijskim" suzama: Plakao sam jednom, bilo bi glupo opet

Izvor: Vesti-online.com, 02.Jan.2016

Omladinska fudbalska reprezentacija Srbije je prvak sveta. "Nokautiran" je Brazil. Vukašin Jovanović pada na kolena, istinska emocija, dečije suze, nije mogao da ih obuzda....Slika koja je 20. juna 2015. godine obišla svet ostaće upamćena u istoriji, jer na najbolji način opisuje čari fudbala, emociju...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.