Volfzburg dobio ponudu za Luiza Gustava - 35.000.000 evra!

Izvor: MozzartSport.com, 26.Apr.2016, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Volfzburg dobio ponudu za Luiza Gustava - 35.000.000 evra!

Vukovi popunjavaju budžet jer naredne sezone za njih neće biti prihoda iz Lige šampiona

Posle fijaska u tekućoj sezoni u Bundesligi u Volfzburgu su spremni da za iduću značajno "skrešu" budžet i tako nadomeste gubitak jer od jeseni za njih neće biti miliona iz Lige šampiona, a verovatno ni iz Lige Evrope, pošto očajno stoje u prvenstvu tri kola pre kraja. 

Prvi korak već >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je urađen - od danas i zvanično Niklas Bendtner više nije član Vukava. Ono što je još ranije najavljeno završeno je tako što je Volfzburg morao da snažnom Dancu isplati 1.300.000 evra na konto obeštećenja zbog jednostranog raskida saradnje. S obzirom da je bivši napadač Arsenala imao veoma jak i dug ugovor (preko 3.000.000 evra po sezoni, na ovaj način Vukovi su značajno uštedeli.

Mnogo ozbiljnija zarada mogla bi da usledi na leto. Prema informacijama Bilda Volfzburg je dobio unosnu ponudu, tešku čak 35.000.000 evra za svog vezistu Luiza Gustava (28). Radi se, naravno, o Kinezima koji ni u predstojećem prelaznom roku neće štedeti novac za zvezde iz najjačih liga Evrope. S obzirom da je Brazilac iz Bajerna stigao za 16.000.000 evra, jasno je da bi ovo bio odličan posao Vukova, pogotovo što se očekuje da za daleko manje novca iz Kelna stigne talentovani Janik Gerhart.

(foto: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Kinezi daju 35.000.000 evra za Luisa Gustava

Izvor: N1 televizija, 26.Apr.2016

Kinezi nastavljaju sa basnoslovnim kupovinama, a sledeći koji bi mogao u najmnogoljudniju zemlju sveta je Brazilac Luis Gustavo..Posle fijaska u tekućoj sezoni u Bundesligi u Volfzburgu su spremni da za iduću značajno smanje budžet i tako nadomeste gubitak jer od jeseni za njih neće biti miliona...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.