Video dana - U kući Boatengovih, u toku je i Liga šampiona! (video)

Izvor: Sportske.net, 30.Mar.2020, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Video dana - U kući Boatengovih, u toku je i Liga šampiona! (video)

Genijalno!

Ne znamo da li ste imali priliku da pratite, ali iz dana u dan, tokom karantina, Kevin Prins Boateng trudi se da ulepša vreme sebi, svojoj porodici i svim svojim pratiocima.

Boateng je danas podelio video, opet su u glavnoj ulozi on, njegova supruga i sin, u pozadini je himna Lige šampiona... oni su spremni za povratak omiljenog takmičenja!

No Champions League? No problem for @KPBofficial 😂 pic.twitter.com/v8HSSYddeh

— ESPN FC (@ESPNFC) March 30, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Federer kod kuće uživa, igra tenis i po snegu! (video)

Izvor: Sportske.net, 31.Mar.2020, 08:21

Rodžer Federer ne mari za vremenske uslove...Švajcarski teniser i jedan od najboljih svih vremena Rodžer Federer nalazi se kod svoje kuće, a tamo ima uslove da odradi trening, kakav-takav...Federer trenira tenis, sparing partner mu je zid, a zanimljivo da je odlučio da izađe napolje po snegu...Pogledajte!..Making...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.