Federer kod kuće uživa, igra tenis i po snegu! (video)

Izvor: Sportske.net, 31.Mar.2020, 08:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Federer kod kuće uživa, igra tenis i po snegu! (video)

Rodžer Federer ne mari za vremenske uslove.

Švajcarski teniser i jedan od najboljih svih vremena Rodžer Federer nalazi se kod svoje kuće, a tamo ima uslove da odradi trening, kakav-takav.

Federer trenira tenis, sparing partner mu je zid, a zanimljivo da je odlučio da izađe >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << napolje po snegu.

Pogledajte!

Making sure I still remember how to hit trick shots #TennisAtHome pic.twitter.com/DKDKQTaluY

— Roger Federer (@rogerfederer) March 30, 2020
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Najslađi trening, pogledajte Nemanju Matića! (video)

Izvor: Sportske.net, 31.Mar.2020

Forma se održava na zanimljiv način...Kako da ubijete dve muve jednim udarcem?..Nemanja Matić bi mogao da vam objasni, ne samo da trenira dok je u izolaciji, nego i zabavlja svoju ćerkicu koja je oduševljena ovim treningom...Pogledajte dobitnu kombinaciju...🏠 | @NemanjaMatic тренира заједно...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.