Vanja je bio u Mančesteru, Sergej će u rivalski klub!?

Izvor: Sportske.net, 10.Jun.2017, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vanja je bio u Mančesteru, Sergej će u rivalski klub!?

Sprema se sjajna ponuda iz Premijer lige, da li će ovo leto biti u znaku Sergeja Milinković-Savića?

Kako večeras prenose ostrvski mediji, mladi srpski reprezentativac Sergej Milinković-Savić nalazi se na meti Liverpula!

I ne samo to, već ima i nekih konkretnijih detalja kada je u pitanju interesovanje Redsa za odličnog vezistu Lacija.

Naime, Jirgen Klop želi da ovog leta dodatno ojača sredinu terena, pogotovo ako se ima u vidu da će Liverpul >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sledeće sezone igrati i u Ligi šampiona, a izbor je prema poslednjim informacijama sa Ostrva pao na popularnog ''SMS''-a!

Navodno je Klop već stupio u kontakt sa Simoneom Inzagijem, raspitujući se za igre talentovanog Srbina, a engleski mediji ističu da su u Liverpulu spremni da izdvoje 28 miliona evra za angažovanje mladog Srbina i da mu ponude ugovor na pet godina!

Naredni dani pokazaće u kom pravcu će dalje ići ova priča, a za mnoge ovdašnje ljubitelje fudbala bi bila prava poslastica da u dresu Liverpula ponovo zajedno vide saigrače iz šampionske U20 reprezentacije Srbije, koja je pre dve godine osvojila titulu prvaka sveta.

Nažalost, Marko Grujić tokom prošle sezone nije uspeo da se izbori za značajniju ulogu u Liverpulu, ovo leto će za njega biti prekretnica, videćemo šta će se dešavati posle Evropskog U21 prvenstva, gde će on braniti boje Srbije.

Podsetimo, pre Grujića ni Milan Lane Jovanović nije imao veliku minutažu u Liverpulu, nije se dokazao ni Lazar Marković, koji se u proteklih par sezona selio po pozajmicama od Turske, preko Portugala, do engleskog Hala...

Ova tradicija poslednjih godina, kada su u pitanju srpski igrači u Liverpulu, ne ide na ruku Milinković-Saviću, ali zašto da od njega ne krene sve u mnogo boljem pravcu?

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Liverpul želi Dušana Tadića!

Izvor: Telegraf.rs, 11.Jun.2017, 17:35

Najbolji srpski reprezentativac Dušan Tadić nalazi se na meti Liverpula, prenosi engleski ''Tajms.''..Suma od 15 miliona evra, koliko iznosi otkupna klauzula za Srbina, je suma koja za Redse nije uopšte nije velika za isplatu. Pogotovo što će ove sezone igrati kvalifikacije za Ligu šampiona, a...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.