Valensija ima novog trenera – MaxBet Sport

Izvor: 011vodič.com, 12.Sep.2019, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Valensija ima novog trenera – MaxBet Sport

Nekadašnji španski fudbaler Albert Selades novi je trener Valensije, objavio je taj klub. On je preuzeo ekipu neposredno pred početak takmičenja u Ligi šampiona.
Kvota u MaxBetu na to da će Valensija ostati neporažena protiv Barselone je 2.50.
– Treneri na kraju zavise od rezultata, i rezultati nas samo mogu spasiti – rekao je Selades španskim medijima.
Selades je potpisao >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << ugovor do juna 2021. godine, a na klupi Valensije je zamenio Marselina koji je neočekivano dobio otkaz. Selades je prethodno radio kao selektor mlade reprezentacije Španije, pre toga i drugih omladinskih timova te zemlje.
Valensija posle prva tri kola Primere ima samo četiri osvojena boda i već kaska za najjačim španskim klubovima u borbi za titulu.

The post Valensija ima novog trenera – MaxBet Sport appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

"Sudite mi na osnovu rezultata"

Izvor: B92, 12.Sep.2019

Nekadašnji španski fudbaler Albert Selades novi je trener Valensije, objavio je taj klub..."Treneri na kraju zavise od rezultata, i rezultati nas samo mogu spasiti", rekao je Selades španskim medijima...Selades je potpisao ugovor do juna 2021. godine, a na klupi Valensije je zamenio Marselina koji...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.