VLAHOVIĆ NA TRANSFER LISTI: Juve već našao zamenu za Srbina

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2023, 12:45

VLAHOVIĆ NA TRANSFER LISTI: Juve već našao zamenu za Srbina

Stara dama traži 70 miliona.

Nema ništa od Lige šampiona, nema ništa ni od Evrope. Juventus je izabečen iz Lige Konferencije i zato su u Torinu odlučili da okrenu drugi list i prodaju nekoliko najboljih igrača.

Prvi na transfer-listi je - Dušan Vlahović. Srpski reprezentativac nije na prepoznatljivom nivou i ne pruža najbolje partije, a kao njegova zamena navodi se Romelu Lukaku.

Belgijanac je dokazao da može da igra u bilo kojoj sredini, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poznaje Seriju A, te garantuje i golove, međutim, Čelsi je već odbio ponudu torinskih crno-belih. Tim iz Londona je rešen da proda svog napadača koji je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Interu, dok je Juve poslao ponudu o jednogodišnjoj pozajmici.

Sa druge strane, potencijalni problem za Juventus moglo bi da predstavlja visoko obeštećenje koje zahtevaju za Dušana Vlahovića. Naime, oni ne nameravaju da svog centarfora prodaju ispod 70 miliona evra, što je suma koju ni jedan klub u ovom trenutku nije spreman da ponudi.

Podsetimo, spekulisalo se da je za usluge centarfora reprezentacije Srbije zainteresovano nekoliko klubova, a kao najozbiljniji navodi se londonski Čelsi.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Rita Fortuna, supruga Nuria Fortune fudbalera Gent
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Juve rešen da po svaku cenu proda Vlahovića

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 30.Jul.2023

Problem bi moglo da predstavlja visoko obeštećenje koje zahteva torinski klub Po svemu sudeći, dani Dušana Vlahovića u Torinu su odbrojani. Na papiru, Juventus bi delovao moćno jer bi napad tima činili provereni i odlični igrači – Vlahović, Kjeza, Milik i Ken. Ipak, u Torinu ne razmišljaju...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.