Izvor: HotSport.rs, 04.Apr.2016, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKO POVERENJE: Mažić sudi derbi četvrtfinala Lige šampiona

Uprkos kritikama koje su bile upućene na njegov račun, pre svega od strane engleske javnosti, uoči dvoboja Liverpula i Mančester Junajteda sve je jasnije koliko poverenje UEFA ima u Milorada Mažića.

Naime, najbolji srpski sudija imaće čast i veliku odgovornost da sudi derbi meč četvrtfinala Lige šampiona u kom se sastaju Pari >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Sen Žermen i Mančester Siti.
On i njegova ekipa, u sastavu Milovan Ristić i Dalibor Đurđević (pomoćne sudije), Danilo Grujić i Nenad Đokić (sudije iza golova) i Nemanja Petrović kao četvrti sudija pojaviće se na centru Parka prinčeva u sredu u 20.45 sati zajedno sa igračima dve ekipe.
Istog dana na programu je duel Volfzburga i madridskog Reala, a dan ranije sastaće se Bajern i Benfika odnosno Barselona i Atletiko.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Liga šampiona ne može bez njega - Mažić sudi i u četvrtfinalu!

Izvor: Sportske.net, 04.Apr.2016

U naredna dva dana očekuju nas prve utakmice četvrtfinala Lige šampiona, a među akterima na terenu opet ćemo gledati i našeg najboljeg arbitra...Da je Milorad Mažić i definitivno učvrstio svoje pozicije na međunarodnoj sceni, potvrđuje i najnovija informacija iz UEFA...Naime, najbolji srpski...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.