VELEMAJSTORIJA - Srbin nasamario Hrvata i postigao gol sezone!? (video)

Izvor: Sportske.net, 15.Feb.2016, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELEMAJSTORIJA - Srbin nasamario Hrvata i postigao gol sezone!? (video)

Srpski internacionalac iz redova Bešiktaša, Darko Đukić uradio je nešto što se ne viđa često na rukometnim terenima. Majstorija srpskog reprezentativca ulazi u najuži krug izbora za gol godine.

Kalendarska godina samo što je počela a srpski reprezentativac Darko Đukić komotno može da se nada priznanju za najleši pogodak u 2016-oj.

Nišlija je u utakmici 10. kola grupne faze Lige šampiona >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa Vespremom postigao osam golova za svoj Bešiktaš, a majstorija sa starta drugog dela igre obići će svet.

Darko Đukić je bio zadužen za izvođenje sedmerca ali mu je hrvatski golman Mirko Alilović odbranio udarac što nije pokolebalo lucidnog Srbina.

Mora se priznati da je Darko Đukić imao sreće jer mu se lopta odbila u ruke, ali to ne menja činjenicu da je izveo majstoriju kakva se retko viđa na rukometnim terenima.

Srpski reprezentativac je u letu loptu prebacio iz desne u levu ruku, da bi potom udarcem iza leđa savladao Alilovića koji se našao u čudu.

Pogledajte pa sami procenite da li vas obmanjujemo tvrdnjom da ovaj gol može da bude proglašen za najlepši u 2016. godini ili bar u tekućoj sezoni.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.