Uživo: Veliki ispit za Gecea, Levandovski doveo Borusiju u vođstvo!

Izvor: Blic, 24.Apr.2013, 20:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Veliki ispit za Gecea, Levandovski doveo Borusiju u vođstvo!

Na redu je drugi polufinalni okršaj Lige šampiona, sastaće se Borusija i Real, a dešavanja sa ove utakmice možete pratiti u blogu uživo uz Blicsport.rs.

8' - Goooooool! Borusija vodi!

Levandovski je doneo vođstvo Borusiji! Samo minut posle akcije u kojoj je propustio priliku da plasira loptu u mrežu, to je uradio u novom napadu!

5' - Rojs i Levandovski propuštaju priliku!

Posle pet minuta opipavanja pulsa na obe strane, Rojs se sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << loptom stuštio ka šesnaestercu Reala, prošao kroz trojicu i sa desnog boka šutirao, a odbijenu loptu nije uspeo da stigne Levandovski.

1' - Počela je utakmica!

20:42 - Prijateljski pozdrav Klopa i Murinja

20:35 - Transfer Henesa u zatvor - najveća želja navijača Borusije

Jasnu poruku dobio je i predsednik Bajerna Uli Henes, koji je na stubu srama zbog utaje poreza. Najspektakularniji transfer, prema transparentu navijača Borusije, biće njegov odlazak u "JVA", minhenski zatvor.

20:28 - Posle paljenja dresova, navijači otišli korak dalje!

Najekstremniji su otišli predaleko sa besom usmerenim ka Geceu,

pa je nastradao njegov brat.

20:05 - Ispit za Gecea i navijače Borusije

Dortmund je "prodrmala" vest da će Mario Gece otići u Bajern na kraju sezone, dan pred okršaj sa Realom, a samo nekoliko sati pred ovaj meč, objavljeno je da će Levandovski krenuti njegovim stopama. Trener domaće ekipe Jirgen Klop je potvrdio odlazak Gecea, uz molbu navijačima da ga podrže. Teško da će oni navijati za svih 11 na terenu, pošto su neki svoje nezadovoljstvo već jasno iskazali.

19:59 - Startne postave

Objavljeni su i sastavi, Borusiju će predstavljati Vajdenfeler, Subotić, Humels, Pišček, Šmelcer, Bender, Gindogan, Gece, Rojs, Blažikovski i Levandovski.

Realova jedanaestorka su: Lopez, Varane, Pepe, Ramos, Koentrao, Kedira, Ozil, Alonso, Modrić, Ronaldo i Iguain.

19:56 - Dobrodošli!

Dobro veče i dobrodošli na još jedan blog uživo, u kom ćemo pratiti drugi nemačko-španski polufinalni okršaj u Ligi šampiona. Prvi je neočekivano efektno pripao Bajernu protiv Barselone sa 4:0, došao je red na Borusiju da ugosti Real.

Ostanite uz Blicsport.rs do kraja dana, pošto vas posle prenosa uživo čeka i izveštaj sa meča, ali i izjave aktera, a sve to možete komentarisati.

Najčitanije SADA: Ruše li Madriđani "žuti zid" u Dortmundu? Nemačko-španski dueli u polufinalu: Bajern igra sa Barsom, Real opet na Borusiju! Anketa: Nemci i Španci u konačnoj borbi za evropski tron, koje duele priželjkujete?
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uživo: Omraženi Gece asistirao, Levandovski doveo Borusiju u vođstvo!

Izvor: Blic, 24.Apr.2013

Na redu je drugi polufinalni okršaj Lige šampiona, sastaće se Borusija i Real, a dešavanja sa ove utakmice možete pratiti u blogu uživo uz Blicsport.rs...8' - Goooooool! Borusija vodi!..Levandovski je doneo vođstvo Borusiji! Nedugo posle akcije u kojoj je propustio priliku da plasira loptu u mrežu,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.