Uživo: Poslastica u Mančesteru, Kijev vodi u duelu dva Dinama!

Izvor: Blic, 03.Okt.2012, 21:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Poslastica u Mančesteru, Kijev vodi u duelu dva Dinama!

Od 20 sati i 45 minuta na programu su mečevi drugog kola Lige šampiona, a derbi večeri igra se u Mančesteru gde domaći Siti očekuje izazov u vidu nemačkog prvaka Borusije Dortmund. Tok tog meča, kao i promene na ostalim susretima grupe A, B, C i D možete pratiti uživo na blicsport.rs.

20:51 - Dinamo iz Kijeva vodi protiv imenjaka iz Zagreba!

Samo pet minuta bilo je potrebno Dinamu iz Kijeva >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da povede u duelu protiv imenjaka iz Zagreba.

Sjajno je centrirao bivši igrač "modrih" Ognjen Vukojević, a Gusev rutinski glavom smestio loptu iza leđa Kelave za 1:0.

20:30 - Milan slavio u Rusiji

Već je odigran jedan meč, i to u grupi C, gde je posle zanimljivih 90 minuta Milan slavio rezultatom 3:2 na gostovanju Zenitu.

Budite uz nas i pratite preostalih sedam utakmica grupe A, B, C i D.

20:25 - Dobrodošli!

Dobro veče i dobro nam došli na novi blog uživo posvećen mečevima Lige šampiona.

I ovoga puta očekuje nas osam utakmica, koje možete pratit uz Blicsport.rs!
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uživo: Gece pogodio stativu u Mančesteru, Kijev vodi u duelu dva Dinama!

Izvor: Blic, 03.Okt.2012

Od 20 sati i 45 minuta na programu su mečevi drugog kola Lige šampiona, a derbi večeri igra se u Mančesteru gde domaći Siti očekuje izazov u vidu nemačkog prvaka Borusije Dortmund. Tok tog meča, kao i promene na ostalim susretima grupe A, B, C i D možete pratiti uživo na blicsport.rs...21:03...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.