Izvor: Vesti-online.com, 10.Okt.2018, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Monako - Zvezda 6:17

Crveno-beli se u derbiju 2. kola A grupe Evrokupa sastaju sa finalistom FIBA Lige šampiona i francuskog plej-ofa 2018. godine.

- 4:5 -

- 4:0 - Zakucavanje Kikanovića!

- 2:0 - Posle više od tri minuta igre Elmedin Kikanović postiže prve poene na ovoj utakmici!

- Startna petorka Monaka: Nidam, Robinson, Lakomb, Hamer, Kikanović.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << - Startna petorka Zvezde: Reglend, Beron, Lazić, Faje i Cirbes.

- Meč uskoro počinje...

Obe ekipe su odlično počele takmičenje u Evrokupu, Zvezda je kod kuće pobedila Ulm (88:73), a Monako je kao gost bio bolji od Breše (68:80), uz 20 poena nekadašnjeg centra crveno-belih Elmedina Kikanovića.

Zvezda je nakon Ulma deklasirala Budućnost u derbiju ABA lige, pa je u kneževinu otputovala nabijena samopouzdanjem i sa željom da već sada, drugom pobedom u A grupi, nagovesti plasman u Last 16 fazu Evrokupa.

Crveno-beli igraju ovo takmičenje prvi put od proleća 2014. kada su nakon ispadanja iz Evrolige došli do polufinala.

Monako, trenera Saše Filipovskog, ove jeseni debituje u Evrokupu, u koji je stigla kao aktuelni viceprvak Francuske i dvostruki uzastopni učesnik FIBA Lige šampiona, prošlosezonski finalista. Najbolji igrač francuske ekipe je Elmedin Kikanović, bivši igrač crveno-belih.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uživo: Monako - Zvezda 6:17 (kraj prve četvrtine)

Izvor: Vesti-online.com, 10.Okt.2018

Crveno-beli se u derbiju 2. kola A grupe Evrokupa sastaju sa finalistom FIBA Lige šampiona i francuskog plej-ofa 2018. godine...- Druga četvrtina....- 6:17 - Stratos Perperoglu sa zvukom sirene! Kraj prve četvrtine!..- 6:14 - Zakucavanje Boriše Simanića!..- 6:12 - Pogodio je Majkl Odžo, pa onda...

Nastavak na Vesti-online.com...

Poluvreme - Zvezda po sistemu ''toplo-hladno'', kako su navijači reagovali? (foto)

Izvor: Sportske.net, 10.Okt.2018

Srpski šampion grabi ka novoj pobedi, ovoga puta u Monaku...U drugom kolu Evrokupa, ekipa Crvene zvezde večeras gostuje Monaku, a posle prvog poluvremena rezultat je 29:24 u korist ekipe Milana Tomića...Zvezda nije dobro ušla u ovaj meč, dugo se čekalo na njene prve poene, ali domaćin to nije...

Nastavak na Sportske.net...

Zvezda bolja od Monaka

Izvor: Vesti-online.com, 10.Okt.2018

Crveno-beli se u derbiju 2. kola A grupe Evrokupa sastaju sa finalistom FIBA Lige šampiona i francuskog plej-ofa 2018. godine...- Pobeda Crvene zvezde u Francuskoj!..- 63:66 - Pogodio je Lazerik Džouns dva slobodna bacanja i namerno promašio treće ali je lopta otišla u aut....- 61:66 - Pogodio je...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.