Uskoro žreb - Čuka kreće u pohod ka Ligi šampiona!

Izvor: Sportske.net, 11.Avg.2016, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uskoro žreb - ''Čuka'' kreće u pohod ka Ligi šampiona!

Posle osvajanja titule na domaćoj sceni, sada sledi ono najlepše, kvalifikacije za Ligu šampiona!

Omladinci Čukaričkog ove sezone učestvovaće u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a trener ekipe Mihajlo Jurasović rekao je danas da je cilj kluba stvaranje fudbalera koji će biti nosioci igre u prvom timu ekipe s Banovog brda.

"Cilj je stvaranje igrača koji neće biti >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << samo odredjeni šraf u igri prvog tima već njeni nosioci. Naravno, bitan je rezultat, ali je pre svega bitno da ga ostvarimo kroz igru koja će omogućiti najtalentovanijim igračima da se dignu na viši nivo i opravdaju očekivanja svih u klubu.

Spremni smo za nastavak prvenstva. Nismo želeli da u prelaznom roku dovodimo veći broj igrača već smo se opredelili da maksimalno iskoristimo potencijale igrača koje posedujemo",
rekao je Jurasović za zvanični sajt kluba.

Omladinci Čukaričkog, prvaci Srbije, ove nedelje vratili su se sa desetodnevnih priprema na Tari, a početak prvenstva Srbije očekuje ih u subotu.

Zahvaljujući rezultatu iz prethodne sezone, Čukarički će učestvovati u kvalifikacijama za Ligu šampiona za igrače do 19 godina.

Žreb za prvo kolo kvalifikacija održaće se 30. avgusta u Nionu, a tada će saznati i termin odigravanja utakmica.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Spremni za Ligu šampiona: U Čukaričkom s nestrpljenjem očekuju žreb!

Izvor: Telegraf.rs, 11.Avg.2016

Omladinski tim Čukaričkog, kao što je poznato, ostvario je istorijski rezultat u sezoni 2015/2016 , osvajanjem titule šampiona Srbije...Time je generacija momaka rodjenih 1997. i 1998. godine ispisala jednu od lepših stranica u novijoj istoriji kluba sa Banovog brda, čime su i obezbedili učešće...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.