Ubedljiv poraz Radničkog od Pro Reka

Izvor: B92, 26.Apr.2023, 22:24

Ubedljiv poraz Radničkog od Pro Reka

Vaterpolisti Radničkog poraženi su večeras u Kragujevca od Pro Reka sa 16:8 (6:2, 3:3, 4:0, 3:3), u meču 12. kola Grupe A Lige šampiona.

Tri gola za Radnički postigao je Nikola Kojić, dok su se po jednom u listu strelaca upisali Nemanja Stanojević, Miloš Ćuk, Aleksa Ukropina, Luka Pljevančić i Nikola Lukić.

Pro Reko su do pobede predvodili Luka Lončar i Aron Džon Janger sa po tri postignuta gola.

Radnički je na šestom mestu na tabeli sa devet >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bodova, a Pro Reko je na drugom mestu sa 30 poena.

U narednom kolu, Radnički će gostovati Hanoveru, dok će Pro Reko dočekati Jadran.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Kragujevac

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pro Reko opravdao ulogu favorita na kragujevačkom bazenu

Izvor: KGsport.info, 27.Apr.2023, 11:30

U poslednjoj ovosezonskoj utakmici Lige šampiona u Kragujevcu, vaterpolisti Radničkog su očekivano poraženi od dvostrukog... Чланак Pro Reko opravdao ulogu favorita na kragujevačkom bazenu се појављује прво на KRAGUJEVAČKI SPORT.

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.