UŽIVO Srbija – Portugalija (20.45)! Da li je Tumbaković iznenadio startnom postavom?

Izvor: 011vodič.com, 07.Sep.2019, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO Srbija – Portugalija (20.45)! Da li je Tumbaković iznenadio startnom postavom?

Iskusni stručnjak Ljubiša Tumbaković imaće vatreni debi na klupi Srbije i to protiv šampiona Evrope i osvajač prve Lige nacija, Portugalije, u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine.
Bodovi su neophodni obema selekcijama. Ostanite uz portal MAXBETSPORT i pratite tekstualni prenos meča sa našeg najvećeg stadiona.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Sve ulaznice su rasporodate, očekuje se spektakl na Marakani.
Poznati su i sastavi… Tumbaković je prilično “istumbao” startnu postavu. Nikola Milenković će igrati desnog beka, dok će štoperi da budu povratnici u naconalni tim Nastasić i Maksimović. Ipak, igraće se sa jednim špicem – Mitrovićem, dok je Luka Jović ostao na klupi. Po krilima će da dejstvuju Darko Lazović i Filip Kostić. Kod Portugalaca nema mlade zvezde Žoaa Feleiksa.
SRBIJA – PORTUGALIJA (20.45)
BEOGRAD – Stadion “Rajko Mitić”. Gledalaca: 50.000. Sudija: Čunejt Čakir (Srbija).
SRBIJA: Dmitrović, Milenković, Maksimović, Nastasić, Kolarov, Milivojević, Matić, Lazović, Tadić, Mitrović, Kostić.
PORTUGALIJA: Rui Patrisio, Semedo, Fonte, R. Dijas, Gereiro, Danilo, B. Fernandeš, Karvaljo, B. Silva, Ronaldo, Guedeš.



The post UŽIVO Srbija – Portugalija (20.45)! Da li je Tumbaković iznenadio startnom postavom? appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Evropsko prvenstvo,   Android

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HIT Albancima pustili pogrešnu himnu (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 07.Sep.2019

Fudbalska reprezentacija Srbije gostuje u Parizu šampionu sveta Francuskoj u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine. Tokom intoniranja himne pre početka meča – komična situacija.. Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već...

Nastavak na 011vodič.com...

UŽASNA ODBRANA: Neslavan rekord posle tri decenije!

Izvor: 011vodič.com, 08.Sep.2019, 11:03

Iz ove kože se ne može. Nama merilo nije Portugalija, naše društvo je Norveška. Da nema plej-ofa Lige nacija Srbija nikako ne bi videla predstojeće Evropsko prvenstvo. Ovako – šanse još postoje.. Kvota kladionice MaxBet na pobedu Švedske u meču s Norveškom je 1.95.. U dva meča Srbija...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.