UTAKMICA SEZONE U KRAGUJEVCU: Ko će u Ligu šampiona, Radnički ili Partizan?

Izvor: HotSport.rs, 08.Maj.2023, 14:30

UTAKMICA SEZONE U KRAGUJEVCU: Ko će u Ligu šampiona, Radnički ili Partizan?

Pobednik dobija šansu da se kroz kvalifikacije domogne prestižnog takmičenja! U jednoj od najznačajnijih utakmica sezone, vaterpolisti Radničkog dočekuju ekipu Partizana, u utorak, od 20 časova, u Kragujevcu, na startu serije utakmica za treće mesto, koje donosi plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona. Obe polufinalne serije rešavale su se u „majstorici“, pa nema sumnje da ... Read more
The post UTAKMICA SEZONE U KRAGUJEVCU: Ko će u Ligu šampiona, Radnički ili Partizan? appeared first on Sportske vesti - HotSport.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Kragujevac

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Radnički preko Partizana želi do kvalifikacija za Ligu šampiona

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Maj.2023

Vaterpolisti kragujevačkog Radničkog u utorak od 20 časova dočekuju Partizan, na startu serije utakmica za treće mesto, koje donosi plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona. Nemanja Stanojević, reprezentativac Srbije, ističe da ekipa ima veliki motiv da osvoji treće mesto.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.