Izvor: HotSport.rs, 04.Jul.2017, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

USPEŠNA GENERALKA: Uroš Đurđević počeo da daje golove, tačno kada treba (VIDEO)

Crno-beli su savladali ruskog prvoligaša u poslednjoj proveri pred kvalifikacije za Ligu šampiona.

Jedini strelac na utakmici bio je Uroš Đurđević u 89. minut.
Partizan je do pobede protiv Urala došao preko jedanaesterca koji je uspešno realizovao najbolji strelac protekle sezone u Superligi. Iako ni crno-beli nisu briljirali u ofanzivnim akcijama, poverenje uliva to što ni Ural >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << nije mogao mnogo toga pored Partizanove odbrane svih 90 minuta, te skoro nijednom gol crno-belih nije bio ugrožen.
Tokom prvog poluvremena su na terenu glavnu reč vodili Leonardo i Uroš Đurđević. Kombinovanjem ta dva igrača je Partizan najčešće pretio, ozbiljnu priliku je imao Brazilac nakon dodavanja Đurđevića ali je lopta otišla tik pored stative.
Ipak, to nije ništa u odnosu na priliku koju nije realizovao Nemanja Mihajlović pred kraj prvog dela igre. Mladi fudbaler je presekao jednu loptu nekadašnjeg saigrača, Balažica, dao se u trk ka golu Urala, sa oko 10 metara se pripremio za šut, ali je nakon udarca lopta otišla daleko iznad prečke.
Znatno manje sadržaja u drugom poluvremenu, zbog umora Partizan više nije mogao da tempira ritam, Rusi su pokušavali da iz nekih izgrađenih akcija stignu do gola ali im nije uspevalo. Pred sam kraj duela je Đurđević oboren u kaznenom prostoru, isti igrač je i izveo najstrožu kaznu i doneo pobedu šampionu Srbije. Već u sledećem napadu je Tavamba mogao da ostavi jači utisak nakon poslednje utakmice u Sloveniji, ali je stasiti napadač promašio u situaciji jedan na jedan.

(Izvor: YouTube/Alphonso Williams Official)
The post USPEŠNA GENERALKA: Uroš Đurđević počeo da daje golove, tačno kada treba (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uspela Partizanova "generalka", Đuka strelac

Izvor: Mondo, 04.Jul.2017

Partizan u poslednjoj proveri pred početak takmičenja u kvalifikacijama za Ligu šampiona pobedio Ural 1:0. U sredu povratak u Beograd...Foto: MONDO/V. Sukdolak..  Sada već tradicionalno, Partizan je u sklopu priprema odigrao kontrolni meč protiv ruskog Urala. Ovaj put u pitanju je bila "generalka"...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.