UEFA skraćuje kvalifikacije, Zvezda na meč od Lige šampiona?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Maj.2020, 15:02

UEFA skraćuje kvalifikacije, Zvezda na meč od Lige šampiona?

Evropska fudbalska unija (UEFA) razmatra ideju da skrati kvalifikacije za Ligu šampiona i Ligu Evrope naredne sezone, odnosno da se odigra samo jedna plej-of runda, prenosi Tajms.

Kako se navodi, ideja je da u razigravanju učestvuje 12 predstavnika zemalja koji nemaju zagarantovano mesto u grupnoj fazi.

To znači da bi prvak Srbije, izvesno Crvena zvezda, za potencijalne rivale imao šampione Austrije, Škotske, Danske, Kipra, Češke, Grčke, Švajcarske, Švedske, Hrvatske, Norveške i Izraela, najverovatnije jedan meč na neutralnom terenu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Evropska Unija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

UEFA menja pravila – Zvezda na korak od Lige šampiona?

Izvor: B92, 11.Maj.2020

Evropska fudbalska unija (UEFA) razmatra ideju da skrati kvalifikacije za Ligu šampiona i Ligu Evrope naredne sezone, odnosno da se odigra samo plej-of runda...Kako prenosi engleski Tajms, ideja je da u razigravanju učestvuje 12 predstavnika zemalja koji nemaju zagarantovano mesto u grupnoj fazi...To...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.