UEFA ODREDILA: Klemon Turpan sudi Bajernu i Sitiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Apr.2023, 12:31

UEFA ODREDILA: Klemon Turpan sudi Bajernu i Sitiju

Pravdu imzđu Intera i Benfike deliće Španac Karlos del Sero Grande.

Francuski arbitar Klemon Turpan biće glavni sudija revanš meča četvrtfinala Lige šampiona između Bajerna i Mančester sitija, koji će biti odigran u sredu u Minhenu, saopštila je Evropska fudbalska unija (UEFA).

Turpanu će pomagati sunarodnici Nikola Dano i Benžamen Paž, dok će četvrti arbitar da bude Žeremi Pinjar. U VAR sobi biće Žerom Brisar i Vili Delažo. Revanš meč između >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Bajerna i Mančester sitija biće odigran u sredu od 21 sat u Minhenu. U prvom meču bilo je 3:0 za Mančester siti.

Glavni sudija na meču između Intera i Benfike biće Španac Karlos del Sero Grande, a njegovi pomoćnici biće Dijego Barbero i Gvadalupe Poras Ajuso. Četvrti arbitar biće Cezar Soto Grado, a u VAR sobi sedeće Alehandro Ernandez i Huan Martinez Munuera. Utakmica između Inter i Benfike biće odigrana u sredu u Milanu, a u prvom meču bilo je 2:0 za italijanski klub.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"

Pogledajte kako izgleda Sanja Vukašinović, strelkinja Srbije
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Evropska Unija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.