U Zvezdi jedna zagonetka, Anćeloti sa dve promene u odnosu na Beograd! (foto)

Izvor: Sportske.net, 27.Nov.2018, 22:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Zvezdi jedna "zagonetka", Anćeloti sa dve promene u odnosu na Beograd! (foto)

Startne postave Napolija i Crvene zvezde sutra sigurni neće izgledati isto kao u prvom susretu odigranom u Beogradu.

Manje od 24 časa ostalo je do početka utakmice 5. kola grupne faze Lige šampiona između Napolija i Crvene zvezde.

Dve ekipe remizirale su na startu takmičenja bez golova, ali će sutrašnji meč biti dosta drugačiji jer mnogi igrači koji su počeli duel u Beogradu neće >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << biti na terenu.

Strateg Napolija Karlo Anćeloti ima daleko manje kadrovskih problema. Njegove dileme više su vezane za taktiku i formaciju, ali ne sumnjamo da je iskusni "lisac" već pripremio sve što je potrebno da se sutra napadnu tri boda.

Kolege u Italiji smatraju da bi u odnosu na prvi meč sa Zvezdom Karlo Anćeloti mogao da napravi dve promene, a navodno se premišlja i oko Nikole Maksimovića.

Tako bi u odnosu na prvi meč iz startne postave trebalo da izostanu Arkadijuš Milik i Pjotr Zjelinski, a od prvog minuta igraće Marek Hamšik i Dris Mertens. Nikola Maksimović je pod znakom pitanja, a ukoliko bude u startnoj postavi igraće na desnom beku umesto Hisaja.

Vladan Milojević svakako ima daleko više problema, ali je posle svega rečenog jasno kakav sastav možemo da očekujemo. Bez Vujadina Savića, Filipa Stojkovića, Gorana Čaušića i Ričmonda Boaćija trener Crvene zvezde ima daleko manje opcija, a videćemo da li su Dušan Jovančić i Milan Pavkov spremni da počnu meč.

Reklo bi se da se samo postavlja pitanje oko toga da li će junak trijumfa nad Liverpulom igrati od prvog minuta ili je Nikola Stojiljković prva opcija u špicu za sutrašnji meč.

Nakon svega rečenog očekuje se da Karlo Anćeloti i Vladan Milojević u sredu veče izvedu sledeće sastave.

Napoli: Ospina - Hisaj (Maksimović), Albiol, Kulibali, Mario Rui - Kaljehon, Alan, Hamšik, Fabijan; Insinje, Mertens;

Crvena zvezda: Borjan - Gobeljić, Degenek, Babić, Rodić - Krstičić, Jovičić - Srnić, Ben, Marin - Stojiljković.

Utakmica 5. kola grupne faze LŠ između Napolija i Crvene zvezde igra se u sredu od 21 čas. Direktan prenos obezbeđen je na prvom programu Radio televizije Srbije.

Na tabeli Grupe C Liverpul i Napoli imaju po šest bodova, Pari Sen Žermen je treći sa pet, a bod manje ima Zvezda na četvrtom mestu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.