U ZVEZDU JE STIGLA DOBRA PONUDA: Ovaj igrač je to ODBIO bez razmišljanja (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Sep.2018, 09:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U ZVEZDU JE STIGLA DOBRA PONUDA: Ovaj igrač je to ODBIO bez razmišljanja (FOTO)

Nije želeo da ode.

Nemanja Milić je svojom borbenošću u mečevima Zvezde kupio navijače, ali je morao da se pomiri i sa činjenicom da su drugi igrači potrebniji treneru Vladanu Milojeviću zbog čega i nije licenciran za takmičenje u Ligi šampiona, što znači da će on delovati na domaćem frontu.

MARAKANA SE SREĐUJE ZA SPEKTAKL: Radovi su u JEKU, Zvezdin teren izgleda fantastično za LŠ (FOTO)

 ZVEZDA JE ZA OVOG IGRAČA MOGLA DA DOBIJE >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << OZBILJAN NOVAC: Iz Ljutice Bogdana su rekli NE (FOTO)

Milić je mogao doduše da igra Ligu Evrope pošto je u finišu letnjeg prelaznog roka, kako saznaje ''Sportski žurnal'', odbio ponudu da pređe u redove beloruskog šampiona BATE Borisova. Crvena zvezda trebalo je da na ime obeštećenja dobije 300.000 evra dok bi Milić zarađivao 9.000 evra mesečno što je više nego što dobija od crveno-belih.

Iako je Zvezda prihvatila ovu ponudu, Milić je glatko odbio i taj plan je propao pošto je prelazni rok u Beloirusiji u međuvremenu završen. Ostaje pitanje da li će Milić ostati u Zvezdi, ali je sada opcija samo Izrael u kojem prelazmni rok još uvek traje.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Zvezda prihvatila ponudu, Milić odbio transfer!

Izvor: Sportske.net, 10.Sep.2018

Mogla je Crvena zvezda da zaradi od prodaje Nemanje Milića u smiraj letnjeg prelaznog roka ali je krilni napadač odbio ponudu koja je stigla...Momak koji je dao veliki doprinos u kvalifikacijama za Ligu šampiona ostao je nedavno bez mesta u timu za mečeve elitnog takmičenja...Stručni štab je morao...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.