U Madridu - neprijatno!

Izvor: Mondo, 06.Jan.2019, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Madridu - neprijatno!

Šampion Evrope i sveta odlaskom Zidana i Kristijana nije "na pola" sezone ispao iz trke za titulom prvaka, već doveo u pitanje i plasman u Ligu šampiona.

Od kada je pobedama nad Kašimom iz Japana i Al-Ainom iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, posle titule prvaka Evrope odbranio i titulu šampiona sveta u fudbalu, Real Madrid osvojio je jedan bod u Novoj godini.

U četvrtak na "El Madrigalu" bilo je burnih 2:2 u duelu sa Viljarealom, ove nedelje na "Santijago Bernabeu" >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << stadionu u prestonici bilo je neprijatnih:

Real Madrid - Real Sosijedad 0:2 (0:1), uz crveni karton za krilnog napadača domaćih, Lukasa Vaskeza u 61. minutu.

Ako to već nismo više puta konstatovali u 2018, red je da u prvoj nedelji 2019. godine primetimo da je odlazak Zinedina Zidana i Kristijana Ronalda iz najtrofejnijeg kluba Evrope doveo u pitanje i plasman ostatka tima u Ligu šampiona za sezonu 2019/20.

Ranije u nedelju, gradski rival Atletiko zabeležio je dobar rezultat na "Pichuanu", a Španija sada čeka izlazak šampiona na stadion u predgrađu Madrida, kako bi "sabrala" zaostatak ostalih u odnosu na Barselonu.

Real Madrid: Kurtoa - Karvahal, Varan, Ramos, Marselo (od 77. Regilon) - Kros (od 80. Sebaljos), Kasemiro (od 57. Isko), Modrić - Vaskez, Benzema, Vinisijus.

Real Sosijedad: Rulji - Elistondo (od 69. Saldua), Ljorente, Moreno, Munjoz (od 84. Subeldija) - Merino (od 73. Pardo), Iljaramendi, Zurutuza - Januzaj, Vilijan Žoze, Ojarzabal.

Pogledajte "hajljatse".

Uskoro opširnije...
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Poluprazan Bernabeu, Bejlov beg u 78. minutu i pitanje: Kako je Modrić Zlatna lopta kad mu toliko fali Ronaldo?

Izvor: MozzartSport.com, 07.Jan.2019, 12:20

Flešbek od pre tri sezone. Rafael Benitez je upropastio Real, uprava je predugo oklevala, ali kada se na kraju opkladila u harizmu Zinedina Zidana pogodila je bingo. Legendarni Francuz hipnotisao je svlačionicu i u tom trenutku razvaljenu ekipu vodio do tri uzastopne titule prvaka Evrope. Ali kad je...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.