U Lionu svi zdravi, predsednik se nada poništenju odluke o sezoni Lige 1

Izvor: Sportske.net, 09.Maj.2020, 14:50

U Lionu svi zdravi, predsednik se nada poništenju odluke o sezoni Lige 1

Olimpik Lion je teško oštećen odlukom da se sezona potpuno prekine.

Predsednik fudbalskog kluba Lion Žan Mišel Ola rekao je danas da su igrači i u muškim i u ženskim ekipama negativni na koronavirus.

Ekipe su testirali klupski lekari i nije bilo pozitivnih slučajeva na COVID-19, rekao je predsednik Liona za francuske medije.

Fudbalski šampionat u Francuskoj prekinut je 10 kola pre kraja, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Pari Sen Žermen je proglašen za šampiona, a Lion je kao sedmoplasirani ostao bez plasmana u kvalifikacije za Ligu Evropa.

Ola je ranije ove nedelje izjavio da se nada da bi odluka o nastavku nemačke Bundeslige mogla da poništi odluku u Francuskoj o prekidu šampionata.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

U Lionu nema pozitivnih na Covid-19

Izvor: B92, 09.Maj.2020

Predsednik fudbalskog kluba Lion Žan Mišel Ola rekao je da su igrači i u muškim i u ženskim ekipama negativni na koronavirus...Ekipe su testirali klupski lekari i nije bilo pozitivnih slučajeva na COVID-19, rekao je predsednik Liona za francuske medije...Fudbalski šampionat u Francuskoj prekinut...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.