Radnički se fokusira na Kup, za ligu još razmatraju sa kojim da timom nastupe

Izvor: JužneVesti.com, 08.Maj.2020, 17:18

Radnički se fokusira na Kup, za ligu još razmatraju sa kojim da timom nastupe

U niškom Radničkom i dalje razmatraju sa kojim će timom nastupiti u preostala četiri kola Superlige, kaže predsednik Skupštine kluba Radan Ilić, jer su, nezadovoljni skraćivanjem takmičenja, ranije najavili da, u slučaju ovakve odluke, možda puste omladince da igraju. Drugačija stuacija je u Kupu, gde niški klub cilja visoko i nada se i Evopi.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

U Lionu svi zdravi, predsednik se nada poništenju odluke o sezoni Lige 1

Izvor: Sportske.net, 09.Maj.2020, 14:50

Olimpik Lion je teško oštećen odlukom da se sezona potpuno prekine...Predsednik fudbalskog kluba Lion Žan Mišel Ola rekao je danas da su igrači i u muškim i u ženskim ekipama negativni na koronavirus...Ekipe su testirali klupski lekari i nije bilo pozitivnih slučajeva na COVID-19, rekao je predsednik...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.