Trio iz Premijer lige hoće napadača iz Lige 1, Murinjo ima prednost!

Izvor: Sportske.net, 19.Dec.2019, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trio iz Premijer lige hoće napadača iz Lige 1, Murinjo ima prednost!

Odlično se pokazao u svojoj prvoj sezoni u Francuskoj.

Lil je minule sezone napravio izvanredan rezultat, završili su takmičenje u Ligi 1 na drugom mestu na tabeli, pa su izborili i plasman u Ligu šampiona.

Prodali su tokom leta neke od najbitnijih igrača, Nikola Pepe je završio u Arsenalu, Rafael Leao u Milanu, dok je Tijago Mendeš otišao u Lion.

Jedno od najvećih pojačanja tokom letnjeg prelaznog roka stiglo je iz Belgije, napadač Viktor >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Osimen koji je dovede iz Šarleroa, a na 23 nastupa u dresu "Doga" ove sezone postigao je 12 pogodaka.

Ovaj 20-godišnji napadač je izrazio želju da ostane na "Pjer Moroju" do kraja sezone, ali bi Lil u slučaju dobre ponude mogao da pristane da ga proda.

Tri kluba iz elitnog ranga engleskog fudbala su pokazala interesovanje za njegove usluge, u pitanju su Liverpul, Čelsi i Totenhem.

Najveće šanse daju se Sparsima, pre svega zbog Murinjovog novog asistenta Žoaa Sakramenta, koji je sezonu počeo upravo kao asistent u Lilu.

Spona je i sportski direktor francuskog kluba Luis Kampos, Murinjov prijatelj, koji bi takođe mogao da se preseli u Severni London.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.