Murinjo prodaje, Seltiku se ostvaruju snovi?

Izvor: Sportske.net, 19.Dec.2019, 01:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo prodaje, Seltiku se ostvaruju snovi?

Da li ćemo videti veliki povratak u škotski klub.

Juče smo pisali, portugalski stručnjak na klupi Totenhema je bacio oko na mladog Sumarea, ovaj posao će biti izuzetno teško uzimajući u obzir da je "Posebnom" konkurencija i uprava bivšeg kluba.

Kupovina ovakvog igrača jasno stavlja do znanja da "pevci" traže još jednog igrača na poziciji defanzivnog veznog igrača, što znači i skori rastanak sa Viktorom Vanjamom.

Kenijac je ove sezone zabeležio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << svega 23 minuta u Premijer ligi, Erik Dajer dobija prednost kod Murinja tako da je došlo vreme za razilaženjem sa bivšim igračem Sautemptona i Seltika. Upravo se Škoti najviše i interesuju za korpulentnog fudbalera.

Nil Lenon je već tokom leta pokušavao da vrati igrača kojeg je on doveo u Glazgov, izgleda da će mu se ove zime ta želja i ispuniti. Predlog će biti verovatno pozajmica do kraja sezone, videćemo da li će postojati i neka otkupna klauzula.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Trio iz Premijer lige hoće napadača iz Lige 1, Murinjo ima prednost!

Izvor: Sportske.net, 19.Dec.2019

Odlično se pokazao u svojoj prvoj sezoni u Francuskoj...Lil je minule sezone napravio izvanredan rezultat, završili su takmičenje u Ligi 1 na drugom mestu na tabeli, pa su izborili i plasman u Ligu šampiona...Prodali su tokom leta neke od najbitnijih igrača, Nikola Pepe je završio u Arsenalu, Rafael...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.