Izvor: MozzartSport.com, 29.Nov.2018, 01:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

This is crazy!

Da se večeras nije igrala Liga šampiona i da stranice novina i portala nisu okupurali najveći asovi poput Nejmara, Salaha, Mbapea, Ikardija i ostalih, jedna utakmica Čempionšipa svakako bi dobila ozbiljan prostor na medijskom nebu. Bez obzira na rezultat, jer igrali su Aston Vila i Notingem Forest, dva engleska velikana - tri evropske krune na t...

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Luda utakmica: Na meču bivših prvaka Evrope palo 10 golova

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Nov.2018

Šteta je što su u Birmingemu Aston Vila i Notingem Forest derbi Championshipa igrali iste večeri kad je fudbalska Evropa uživala u utakmicama Lige šampiona. Da je ova utakmica odigrana bilo koji drugi dan, vjerovatno bi svi mediji pisali o njoj.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.