Težak udarac za Bajern: Roben ne igra ni polufinale LŠ ako Bajern prođe

Izvor: MozzartSport.com, 24.Mar.2015, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Težak udarac za Bajern: Roben ne igra ni polufinale LŠ ako Bajern prođe

Detaljni pregledi pokazali da Holanđanin ne može da se vrati na teren najmanje osam nedelja

Više dileme nema, Bajern će biti žestoko hendikepiran u narednim utakmicama, a pre svega u Ligi šampiona. Detaljne analize su pokazale da će Arjen Roben odsustvovati sa terena najmanje mesec i po dana zbog povrede stomačnog mišića, prenosi nemački list Bild.

Kako navodi ugledni dnevnik, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Roben će zbog povrede na bundesligaškoj utakmici rotiv Borusije iz Menhengladbaha minulog vikenda pauzirati između šest i osam nedelja. On će propustiti oba meča četvrtfinala Lige šampiona protiv Porta, koji su na programu 15. i 21. aprila, kao i prvi duel polufinala 5. maja, ukoliko se Bajern kvalifikuje.

"Biće teško pronaći zamenu za njega. Moramo da gledamo samo napred jer to je odlika šampiona", rekao je sportski direktor nemačkog prvaka Matijas Zamer.

Tridesetjednogodišnji Holanđanin ove sezone je prvi strelac Bajerna u Bundesligi sa 17 golova na 21 utakmici. Roben je član Bajerna od 2009. godine, a prethodno je igrao za Real Madrid, Čelsi, PSV Ajndhoven i Groningen.

(foto: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.