Tetovaža i opet klupa za čoveka od 90 miliona!

Izvor: Sportske.net, 27.Sep.2017, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tetovaža i opet klupa za čoveka od 90 miliona!

Uvrede odzvanjaju od Napulja, ali to mu je poslednja briga. Posle više od godinu dana dve u nizu na klupi!

Pretpostavljalo se da Pipita Iguain posle hlađenja protiv Torina mora da bude u timu večeras protiv Olimpijakosa. Ali, startni poraz u Barseloni je italijanskom šampionu nametnuo obavezu da osvaja bodove.

Znali su da kiksnu kod kuće u ovoj deceniji u Ligi šampiona, pa je donekle jasno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zbog čega će, iako ga čeka teško gostovanje u Bergamu, Alegri izvesti najjači tim.

A u ovom trenutku to je ekipa bez Iguaina, sa Mandžukižem u špicu.

Argentinac se inače pohvalio tetovažom na leđima na kojoj piše "Uvek do pobede", na španskom što je slogan koji se vezuje za legendarnog Če Gevaru.

Naravno, to je izazvalo poplavu poruge iz Napulja, gde se naslađuju trenutnim mukama nekadašnjeg ljubimca. Čeova zastava može se videti na tribinama stadiona "San Paolo" što je dodatno razbesnelo navijače sa juga Italije.

Ali, Iguain ima prečih problema, naime ovo je prvi put od starta prošle sezone kada je došao nespreman, da dva meča počinje na klupi.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.