Tajni razgovori, ovi klubovi će se odmetnuti od UEFA i napraviti svoju ligu!

Izvor: Sportske.net, 03.Nov.2018, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tajni razgovori, ovi klubovi će se odmetnuti od UEFA i napraviti svoju ligu!

Od sezone 2021/22 Evropa bi mogla da pretrpi ozbiljne promene u fudbalu.

Najveći klubovi Evrope bi mogli od sezone 2021/22 mogli da zaigraju u Super ligi Evrope koja bi sadržala 16 timova.

Ovaj projekat je takav da ugrožava Ligu šampiona, ali i one najjače lige na svetu, mislimo na englesku, italijansku, špansku, nemačku i francusku.

Nemački "Špigel" je objavio čak 15 vesti o prevarama, dopingu, ali i prikrivenim dokumentima u evropskom fudbalu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koji više i nisu tajna. Među tih 15 vesti jedna je i o Super ligi Evrope koja bi mogla da znači i potencijalni kraj Lige šampiona.

Ko će učestvovati u Super ligi?

Oni najjači, iz Engleske Mančester junajted, Mančester siti, Arsenal, Liverpuli Čelsi, pored njih tu su još Real Madrid, Barselona, Bajern, Juventus, PSŽ, Milan, uz još pet ekipa koje su "gosti", a to su Atletiko Madrid, Borusija, Marsej, Inter i Roma.

Ova informacija je čak i potvrđena od strane Borusije iz Dortmunda, "Špigel" je došao do tačnih informacija i klubovi rade na ovakvom projektu već odavno.

Pomenuti medij napominje i da Bajern priprema teren za napuštanje Bundeslige i da se o tome govorilo prethodnih meseci, a razlog je upravo igranje u pomenutoj ligi od 16 timova gde će biti oni najpoznatiji.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Superliga Evrope - "Ništa više od pijanog projekta"

Izvor: Sportske.net, 03.Nov.2018

Sve se više šuška o novom takmičenju, koje bi obesmislilo najveće fudbalske lige, ali i Ligu šampiona...Superliga Evrope predstavljala bi takmičenje najbogatijih evropskih klubova...Preneli smo danas da je 11 klubova u igri, kao i da bi svake sezone pet klubova dobilo "vajld kard"...Među 11 klubova...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.